Matkamessuilla Semboillaan - Markkinointitoimistossa tapahtuu

19. tammikuuta 2008

Matkamessuilla Semboillaan


Iltasanomien verkkolehti tiesi kertoa jo ennen Matka 2008 -messujen alkamista, että tänäkin vuonna messukävijät ovat enimmäkseen keski-ikäisiä. Mielikuva Matkamessuista taitaa tosiaan monella olla, että parhaimmiltaan sieltä löytää halvan messutarjouksen pakettimatkasta Pattayalle tai saa ilmaisen omenan Lohjan Omenatytöltä.

Matkapoikien osastolla pyrittiin tänä vuonna luomaan hieman toisenlaista vipinää, sillä Matkapojat lanseerasi torstaina 17.1 yksinoikeudella Sembon Suomeen. Semesterbolaget Ab on perustettu Ruotsissa vuonna 1987 ja siitä on tullut varsinainen matkailun Ikea. Sembo.fistä voi varata turvallisesti haluamansa lento-majoitus-yhdistelmän tai halutessaan vain toisen. Enää ei siis tarvitse lähteä viikon tai kahden seiväsmatkalle, jos haluaa käydä nauttimassa vaikkapa Kanarian takuuauringosta.
(Kuvassa yllä tyypillisiä Suomi-turisteja parodioineet näyttelijät, jotka esiintyivät Matkapoikien pressitilaisuudessa.)

Expression suunnitteli Matkapoikien messuosaston ja toteutti sen yhteistyökumppaninsa kanssa. Osastolla pääsee poseeraamaan kolmessa eri lomamaisemassa: New Yorkissa vespan päällä, palmun alla Brasilian aurinkorannalla tai Alpeilla, josta vielä löytyy lunta ja suksia. Kuvassa poseeranneet voivat hakea netistä kuvansa muistoksi ja pääsevät samalla osallistumaan New Yorkin -matkan arvontaan. Kisaan pääsee osallistumaan myös ilman salasanaa osoitteessa http://www.sembokisa.com/ !
(Kuvassa oikealla Expressionin graafikko Mikko hakee tuntumaa sivuvaunulliseen vespaan.)

Valokuvauksen ja kilpailun sujumisesta sekä Sembon ilosanoman levittämisestä vastaavat osastolla työskentelevät Expressionistit Annika, Annariina, Emma ja Henna. Promoottorien positiivinen olemus sai kiitosta heti ensimmäisenä päivänä. Matka 2008 -messuthan ovat auki vielä tämän viikonlopun. Käykäähän moikkaamassa promoottorejamme, jos käytte messuilla, poseeratkaa mieluisimmassa lomamaisemassa tai kertokaa ainakin viereisessä gallupissa, mikä noista kolmesta olisi mieluisin lomakohteenne!

(Kuvassa yllä aina yhtä aurinkoinen Annariina.)

Ei kommentteja: