NRJ Istu Autossa ja Voita - Markkinointitoimistossa tapahtuu

28. tammikuuta 2008

NRJ Istu Autossa ja Voita


Neljä isoa miestä istuu aavistuksen ahtaan näköisesti valkoisessa Seat Ibizassa Helsingin ydinkeskustassa. Näky, joka normaalisti aiheuttaisi korkeintaan pienen hymynkareen huulille pysähdyttää nyt totaalisesti - auto on nimittäin parkkeerattu keskelle Kampin ostoskeskusta. Mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Tähän kysymykseen ovat Expressionin promoottorit saaneet vastata jo kymmeniä kertoja, vaikka NRJ:n Istu Autossa ja Voita -kilpailu alkoi vasta tänään keskipäivällä. Kisan idea on yksinkertainen: pisimpään autossa istunut voittaa ko. auton omakseen. Perusidean selvittämisen lisäksi Expressionistimme Emma ja Jussi saivat tänään vastata mitä erikoisempiin kysymyksiin: "Saavatko kilpailijat käydä vessassa ollenkaan?" "Saavatko he syödä mitään?" "Saako autossa piereskellä?" Kärsivällisesti promoottorimme selittivät kerta toisensa jälkeen, että kahden tunnin välein on kymmenen minuutin tauko, jonka aikana saa tehdä mitä haluaa (vessassakäynti lienee suosituimpia ajanvietteitä) ja että Kampin ravintolat ruokkivat kilpailijoita vuoroviikoin.

Tarkemmat kisan säännöt löytyvät NRJ.fistä, jossa on myös mahdollista seurata kilpailijoiden edesottamuksia webbikameran kautta ja chattailla sille kilpailijalle, joka sillä hetkellä istuu pelkääjän paikalla. Urakka on vasta alussa, sillä edellisen kisan voittaja istui Suzukissaan melkein viisi viikkoa! Allaolevassa kuvassa Iiro, Jere, Kristian ja Pentti jaksavat vielä hymyillä Emman mieliksi.

Expressionin promoottoreista on aina arki-iltaisin ja lauantaipäivisin paikalla joko Emma, Jussi tai Annariina niin kauan kuin kisa kestää. Käykäähän moikkaamassa Expressionistejamme ja tsemppaamassa kilpailijoita!

1 kommentti:

Päivi Luomanen kirjoitti...

Ja oma henkilökunta ei varmaan saa osallistua kisaan? Ois just sellainen fiilis, että voisin istua autossa putkeen vaikka viikkoja.... ;)