Kyllä nyt pakkomarkkinoitiin taas... - Markkinointitoimistossa tapahtuu

12. tammikuuta 2008

Kyllä nyt pakkomarkkinoitiin taas...

Yleensä oma cool mainoksenesto-ohjelma AdBlock (hyödyllinen, tsekatkaa!) ehkäisee sujuvasti kaikennäköisten nettisivujen lisäosien latautumisen, kuten esimerkiksi Ilta-Sanomien Netti-tv:n sujuvan avautumisen. No, siinä sitten aikani väsäsin, että pääsin käsiksi videoon, jossa kerrottiin kahden miehen yrittäneen lunastaa kuolleen miehen shekin. Sanomattakin on selvää, että konnat jäivät kiinni --> oikeus voitti. Mutta tämä ei itse asiassa ollut edes jutun juoni...

No, sain sitten Netti-tv:n auki ja ihmettelin, että kylläpäs oudosti alkaa tuollainen artikkeli. Ruutuun pamahti täysin musta tausta, johon oli animoitu epäilyttävästi uutta Battery Heat-tölkkiä muistuttava kuvio. Siitä se alkoi - pakkomainos!

MINUSTA TUNTUI NIIN HYVÄKSIKÄYTETYLTÄ!

Olen antanut AdBlockin ehkäistä kaiken häiritsevän mainonnan ja nyt kun yritin katsoa nettitv:stä, onnistuttiinko kuolleen miehen shekki lunastamaan, jouduin tekemään tuttavuutta energiajuoman kanssa. En ollut yhtään varautunut siihen, että katsoakseni tv-klippejä, minun piti tuijottaa peltitölkkiä ensin 8 sekuntia. Mietin jo, näkyykö mainos jokaisen klipin välillä mutta luojan kiitos, ennakkoluuloni oli väärä.

Mutta tuntuu kyllä niin hyväksikäytetyltä...

Huomenna perustan PakkoMainonnan Uhrit ry:n. Tervetuloa kerhoon! Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle blogin kautta. Aloitetaan ry:n toiminta vaikka sillä, että Sinä voit kertoa oman mainospakotustilanteesi minulle blogissa.

Kiitos, että sain avautua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mites voisin ilmoittautua tähän PakkoMainonnan Uhrit ry
vituttaa surkea käyttäjää häiritsevä mainonta... :)

Päivi Luomanen kirjoitti...

Joo, sä oletkin sitten ensimmäinen jäsen! Sovitaan niin, että mä alan työstämään web-sivujen sisältöä, niin oisko sussa graafikon vikaa? Parhaassa tapauksessa meillä ois rekisteröity yhdistys pystyssä parissa viikossa. ;) ;) ;)